Heissan kaikki Ihanat!

Moni on saattanut ihmetellä Möffelien hiljaisuutta, sille on omat syynsä ja ajattelinkin että voisin vähän kertoa tilanteesta.

2015-08-25 15.00.29

Viime syksynä selkäni hajosi, joulun aika oli ihan hirveää ja lääkäri totesi välilevyn menneen. Joulu saatiin kuitenkin hoidettua kunnialla lävitse ja aloitin kuntoutuksen tammikuussa. Olen selkä kipujen kanssa elänyt koko elämäni joten sinänsä tilanne oli tuttu. Kevät saapui ja tapahtuma kalenteria piti alkaa päivittämään, selkä oikkuili vieläkin ja toinen sairaus tuli siihen ohelle. Olin ihan loppu, jokainen päivä oli selvitymistä toiseen päivään mutta töitä oli tehtävä joten esim. tapahtumia karsin monelta viikonlopulta.

Sain toisen sairauden kuriin, ruokavalion muutoksella joten enään jäi selkä ongelmaksi. Toukokuussa toinen jalkani ei enään toiminut normaalisti ja kivut vain yltyivät. Tapahtumissa sain päivät kulutettua Buranalla ja istumalla. Hakeuduin lääkäriin, ja sainkin kerrankin lääkärin jota kiinnosti mikä on vialla. Olen kuitenkin nuori, alle kolmekymppinen ja selkä on ollut ongelmani pienestä asti.   Tutkimusten jälkeen sain paperit skolioosista, ja lantiossa sekä nikamissa on rappeumaa. Pääsin fysioterapiaan ja kuntoutukseen. Syksyllä pääsen lisätutkimuksiin ja lääkärit tekevät arviot joudunko leikkauspöydälle.

Hattikatit

Möffeleitä valmistan kokoajan jaksamiseni mukaan, tilaukset hoidetaan aina ensimmäisenä ja tapahtumiin tehdään myytävää. Koska istuminen ja seisominen ovat tällä hetkellä todella kivuliasta hommaa on työtahtini hidastunut.  Sairaslomalle ei yrittäjänä oikein kannata mennä, sitä kun on oppinut kokoajan tekemään jotain niin sekoaisin varmasti jos joutuisin työkieltoon.

Mutta älköön peljätkö, möffelit eivät ole menossa mihinkään. Joudumme tänä vuonna vain vähän hidastamaan tahtia ja menemään jaksamiseni mukaan.  Jalkojeni toimiminen pitäisi kuntoutuksessa palautua normaaliksi noin puolessa vuodessa joten ensi kesänä toivottavasti kevyimmin askelin 😉

Elokuun olen varannut myyntipaikkoja, muutaman joulun alle mutta muutoin katson jaksamiseni.

blingviinirkas

Tämä on niitä hetkiä kun pitää muistaa nauttia elämän pienistä asioista ja toivoa että huominen on vähän on parempi. Yritän ryhdistäytyä Naamakirjankin suhteen ja saada tehtyä teille sinne luettavaa 🙂

Pahoittelen sitä että tapahtumissa en aina pääse ylös tuolista kun asiakas tulee, se johtuu ihan tästä tilanteesta. Pyrin kuitenkin olemaan aina helposti lähestyttävissä ja hymyillen hoitaa työni.