Blingkatti

12.00 13.00 

Blingkatti on kissa joka rakastaa pehmeitä paikkoja, lämpimiä koloja ja paaaljon rapsutuksia. Sitä ei ulkoilu innosta kuin parhaimmassa säässä ja Möffelimaassa niitä esiintyy yleensä aurinkoisena päivänä metsän aurinkoisimmalla paikalla. Ne haluavat hellyyttä ja kehuja! Vaikka niillä on samainen kaulapanta vuodesta toiseen, on hyvä mainita riittävän usein kuinka kaunis se on!

Tuotetunnus (SKU): 16 Osasto: Avainsana tuotteelle

Sain kaksi kissakoruaiheista erikoistilausta. Toisessa tahdottiin kotikissaa ja toisessa mukaan vähän bling blingiä. Kun olin saanut projektit valmiiksi, oli pakko kokeilla vähän erillaista kattia jossa yhdistyisivät nämä kummatkin – kotikissa bling bling -pannalla. Se oli ihana, ja se sai nimekseen Blingkatti. Blingkatti on tämän kissan rotu, ja sitä löytyy neljässä eri värissä.

Blingkatti on kissa joka rakastaa pehmeitä paikkoja, lämpimiä koloja ja paaaljon rapsutuksia. Sitä ei ulkoilu innosta kuin parhaimmassa säässä, ja Möffelimaassa niitä esiintyy yleensä aurinkoisena päivänä metsän aurinkoisimmalla paikalla. Ne haluavat hellyyttä ja kehuja! Vaikka niillä on samainen kaulapanta vuodesta toiseen, on hyvä mainita riittävän usein kuinka kaunis se on!

Vaikka Blingkatit ovatkin hiukan hienostoja, eivät ne missään nimessä ole ilkeitä!  Ne vaan tekevät juuri niin kuin itse haluavat ja mikä parhaiten heille sopii.

Pöllöt ovat varsin pehmoisia unikavereita, ja ne rakastavatkin torkkuilla pöllöjen kanssa samassa kasassa.

Kissan pituus on 2 cm ja leveys noin 1,5 cm.

Korvassa roikkuva korvakorun pituus on noin 3,5 cm.

Polymeerimassasta valmistetut kissat.

Voit valita koruihin materiaaliksi joko ruostumattoman teräksen, tai 925-hopean. Kumpikaan materiaaleista ei sisällä nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Kisut ovat täysin käsinvalmistettuja, joten jokainen kappale on yksilö. Huomaathan, että kaikki valmistetaan käsin, joten eroavaisuuksia kuvaan saattaa olla.

Lisätiedot

Koukut

925 Hopea, Teräs

Blingkatin väri

Harmaa, Kupari, Musta, Valkoinen