Yritys

Möffeli on Suomalainen, Möffeli-hahmojen ympärille perustuva koruja valmistava yritys.

Historia ja synty

Keväällä, vuonna 2013, eräs ystäväni pyysi minua opettamaan hänelle massailun salat. Itsekkään en tuolloin ollut vielä kauheasti massalla tehnyt, mutta otin haasteen vastaan.

Jäin massailuun totaallisen koukkuun. Hienointa oli erityisesti se, että sitä pystyi tekemään yhdessä lasten kanssa!

Jouluksi oli tuolloin varattu myyntipaikka, ja tarkoitukseni oli tehdä debyyttireissu massakorujen kanssa. Käsiini oli syntynyt pöllöjä, pingviinejä, leppäkerttuja ja muita hassuja otuksia.

Korusarjalle piti kuitenkin olla nimi, ja sitä pohdittiin ankarasti! Oli elokuu, kun lähdimme kaveriporukalla viikonlopuksi Ähtäriin. Lueskelin perjantai-iltana eläinpuiston karttaa ja löysin sieltä otuksen nimeltä mufloni. Halusin ehdottomasti nähdä sen, ja saatoin niistä illan aikana aikas paljon höpöttääkin. Nimimuistini on surkea, ja jostain syystä muflonit muuttuivat hetken höpöttelyn jälkeen Möffeliksi. Valitettavasti nuo muflonit olivat eläimenä, lähinnä suloisuudellaan aika pettymys, mutta Möffelit jäivät mieleeni. Myöhemmin kotona miettiessäni korujelleni nimivaihtoehtoja, totesin että se oli siinä.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja luonnollisesti massasta syntyykin pääasiassa juuri eläimiä. Ajan saatossa nämä eläimet alkoivat olla minulle tärkeitä, ja jokaiselle syntyi myös nimiä. Ne alkoivat elämään päässäni omaa elämää, ja näin syntyi Möffelimaa.

Möffelimaan ajatuksella alkoi syntymään myös muita tuotteita kuten kylttejä sekä kukkaroita. Pikkuhiljaa pohdimme ja kehitämme ajatuksia, kuinka saisimme Möffelit lähemmäs jokaisen arkea, ja tuomaan siihen arkeen väriä.

Toivon että Möffelit ihastuttavat ja tuovat iloa ihmisten arkipäivään, samalla lailla kun niiden tekeminen tuottaa iloa minulle.

Tilat ja valmistus

Valmistamme Möffeli-tuotteet käsin Suomessa, Hyvinkäällä. Myymälää emme itse ylläpidä, mutta voit tutustua lähimpänä sijaitsevaan jälleenmyyjääsi nähdäksesi Möffelit livenä.

Kierrämme myös itse säännöllisesti esittelemässä tuotteitamme ympäri Suomea. Voit seurata missä menemme Tapahtumat-sivuillamme.

Tuire-Sini

Möffeli, Yrittäjä

Tuire-Sini on ollut yrittäjä jo kymmenen vuoden ajan, toimien pääasiassa käsityöalalla. Hän on myös itse kokenut käsityöläinen, ja blingiä rakastava persoona. Nimen takana häärii kolmekymppinen nainen ja kolmen lapsen äiti. Perhe on hänen suurin tuki ja turva, joka jaksaa kannustaa yrittämisen uralla. Tuire-Sini on luova, kekseliäs ja omapäinen yrittäjä, joka haluaa erityisesti luoda tuotteita ihmisille – avuksi ja iloksi. Voit lukea hänestä lisää sivuilla www.tuire-sini.fi

Yrityksemme tiedot

Sähköposti: info@moffeli.com
Facebook: www.facebook.com/Moffelimaa
Puhelin: 044 491 5611
Postiosoite:
Möffeli / Tajeti Company Oy
Koulukatu 4
05800 Hyvinkää
Y-tunnus: 3444611-5