Yritys

Keväällä, vuonna 2013 eräs ystäväni pyysi minua opettamaan hänelle massailun salat. Itsekkään en tuolloin ollut vielä kauheasti massalla tehnyt, mutta otin haasteen vastaan.

Jäin massailuun totaallisen koukkuun. Hienointa oli erityisesti se, että sitä pystyi tekemään yhdessä lasten kanssa!

Jouluksi oli tuolloin varattu myyntipaikka, ja tarkoitukseni oli tehdä debyyttireissu massakorujen kanssa. Käsiini oli syntynyt pöllöjä, pingviinejä, leppäkerttuja ja muita hassuja otuksia.

Korusarjalle piti kuitenkin olla nimi, ja sitä pohdittiin ankarasti! Oli elokuu, kun lähdimme kaveriporukalla viikonlopuksi Ähtäriin. Lueskelin perjantai-iltana eläinpuiston karttaa ja löysin sieltä otuksen nimeltä mufloni. Halusin ehdottomasti nähdä sen, ja saatoin niistä illan aikana aikas paljon höpöttääkin. Nimimuistini on surkea, ja jostain syystä muflonit muuttuivat hetken höpöttelyn jälkeen Möffeliksi.  Valitettavasti nuo muflonit olivat eläimenä, lähinnä suloisuudellaan aika pettymys, mutta Möffelit jäivät mieleeni. Myöhemmin kotona miettiessäni korujelleni nimivaihtoehtoja, totesin että se oli siinä.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja luonnollisesti massasta syntyykin pääasiassa juuri eläimiä. Ajan saatossa nämä eläimet alkoivat olla minulle tärkeitä, ja jokaiselle syntyi myös nimiä. Ne alkoivat elämään päässäni omaa elämää, ja näin syntyi Möffelimaa.

Möffelimaan ajatuksella alkoi syntymään myös muita tuotteita kuten kylttejä sekä kukkaroita. Pikkuhiljaa pohdimme ja kehitämme ajatuksia, kuinka saisimme Möffelit lähemmäs jokaisen arkea, ja tuomaan siihen arkeen väriä.

Toivon että Möffelit ihastuttavat ja tuovat iloa ihmisten arkipäivään, samalla lailla kun niiden tekeminen tuottaa iloa minulle.

Terveisin    JättiMöffeli Tuire-Sini

Yhteystiedot

Toimimme pääasiassa verkkokauppana, jossa kaikki tuotteemme ovat esillä. Meidät voi myös tilata esittelemään tuotteitamme erilaisiin tapahtumiin, tai vaikka kotiin.

Möffeli
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää

Puh. 045 114 6552 (klo. 10 – 16.30)

Y-tunnus: 2071655-9

Sähköposti: tuire-sini(at)moffeli.com